Řada Wow! New Edition pokračuje!

Řada Wow! New Edition pokračuje!

Opět jsme se inspirovali Vašimi připomínkami z praxe a vylepšili další pracovní učebnici, tentokrát Wow!Silver určenou žákům 4. tříd základních škol. Vydáváme ji pod názvem Wow!Silver New Edition

 

Obsah Wow!Silver New Edition, tedy slovní zásoba, gramatika a video materiál, je stejný jako u původní verze.

Nově je pracovní učebnice stejně jako u řady Wow!Bronze New Edition přehlednější a uspořádanější. Místa pro odpovědi žáků jsou vždy jasně vyznačena bílou barvou a jsou prostornější. Jednotlivá cvičení jsou od sebe jasně oddělena za využití barevného kódování.  Učebnice svým zpracováním reflektuje vzdělávací potřeby dětí i podnětné poznámky učitelů, aniž by ztratila něco ze své barevnosti a hravosti.

Navíc se jistě stane Vaším spolehlivým pomocníkem při realizaci diferencované výuky, protože přináší méně povinných a více bonusových úkolů, kterými můžete motivovat nadané žáky. Pomůžete tak zažít úspěch všem dětem, včetně těch nadaných a dětí se specifickými poruchami učení (SPU).

Náš tip: využijte bohatou nabídku doplňkových a kopírovatelných materiálů (např. černobílý slovníček s možností zaznamenávání pokroku, barevné stránky s reáliemi z celého světa jako součást Class Book ve formátu PDF atd.) – vše naleznete ve svém účtu na Wow!Academy.

Wow!Silver New Edition je skladem a můžete objednávat!

Zpět na články

MyWow

Interaktivní portál My Wow! rozhodně stojí za návštěvu. Nejen že zde najdete spousty zábavných videí se Stevem, Maggie a Bobbym, ale díky aplikacím pro Android a iOS si videa pustíte kdykoliv, kdekoliv a bez reklam. No není to super?