Wow!Bronze New Edition je na světě!

Wow!Bronze New Edition je na světě!

Zpracovali jsme vaše cenné připomínky z praxe a vydali jsme novou edici oblíbené pracovní učebnice Wow!Bronze určené pro žáky 3.tříd základních škol s názvem Wow!Bronze New Edition

Výuka s Wow!Bronze New Edition, co se týká slovní zásoby, gramatiky a video materiálu, je stejná jako původní verze.

Nově je pracovní učebnice přehlednější a uspořádanější. Najdete zde více místa pro odpovědi (místo pro ně je vždy vyznačeno bílou barvou a je prostornější než dříve), zadání úkolů jsou jasně oddělena a texty úhledně srovnané do řádků. Přesto neztratila nic ze své barevnosti a hravosti pro žáky.

Navíc, je více diferencovaná, přináší méně povinných úkolů, takže se z vaší hodiny nestane maraton vyplňování písemných cvičení, a více bonusových úkolů, kterými můžete naopak motivovat nadané žáky. Pomůže zažít úspěch všem dětem, jak nadaným, tak i dětem se specifickými poruchami učení (SPU).

Pro ověření znalostí u žáků doporučujeme testovat a hodnotit pomocí našich testů, které hodnotí všechny 4 jazykové dovednosti, a navíc bez zbytečného stresu. Testy po objednání setů pro žáky najdete na Wow!Academy či si můžete zakoupit KNIHU TESTŮ v tištěné podobě.

Wow!Bronze New Edition je skladem a můžete objednávat!

Zpět na články

MyWow

Interaktivní portál My Wow! rozhodně stojí za návštěvu. Nejen že zde najdete spousty zábavných videí se Stevem, Maggie a Bobbym, ale díky aplikacím pro Android a iOS si videa pustíte kdykoliv, kdekoliv a bez reklam. No není to super?