Steve a Maggie v Praze

Steve a Maggie v Praze

Britský komik, učitel a zároveň nejúspěšnější český youtuber Steve Watts přijíždí do Prahy!

Na pozvání britské ambasády se při příležitosti korunovace krále Karla III. představí českému publiku a samozřejmě s ním přiletí i nejznámější straka na světě Maggie.

V sobotu 6. května v obchodním centru Westfield na pražském Chodově se od 11:30 představí s programem pro své dětské příznivce a bude to jedinečná šance se s nimi potkat a vyfotit. Během 30minutové show předvedou Steve s Maggie to nejlepší ze svých celosvětově úspěšných skečů. Uslyšíte písničky a známé melodie, které znáte z YouTube z kanálu „Steve and Maggie“ – Wow!English.

Na svých kanálech mají Steve a Maggie víc než 17 milionů fanoušků. Jsou-li vaše děti jedním z nich, nepropásněte tuto jedinečnou šanci potkat se s oběma hrdiny animovaných příběhů pro děti. Při nedávné návštěvě Velké Británie se Steve jen letmo na sociálních sítích zmínil, že je právě v Manchestru, a neplánovaně za ním během chvilky dorazilo na 500 fanoušků.

V Praze to bude po dlouhé době první příležitost tuto dvojici vidět naživo. Buďte u toho a doražte 6. května od 11:30 do obchodního centra Westfield-Chodov.

Po skončení show bude následovat autogramiáda a focení se Stevem a Maggie.

Zároveň budete moct soutěžit o plyšovou Maggie, protože se zde poprvé představí originální maňásek straky Maggie od předního českého výrobce hraček Noe, s.r.o.

Zpět na články

MyWow

Interaktivní portál My Wow! rozhodně stojí za návštěvu. Nejen že zde najdete spousty zábavných videí se Stevem, Maggie a Bobbym, ale díky aplikacím pro Android a iOS si videa pustíte kdykoliv, kdekoliv a bez reklam. No není to super?